Forskning & Säkerhet

Attipas är ”Walking science”!

Alla skor från Attipas är 100% tillverkade i Sydkorea. Korea har ett av världens absolut mest stränga kvalitets- och säkerhetskrav vad gäller barnprodukter, vilket gör att du som förälder alltid kan känna dig trygg med våra produkter.

Bakom varje Attipas sko ligger många års forskning på att utforma en sko som är anpassad efter ett barns fötter, motoriska förutsättningar och behov. Tack vare detta ger Attipas ditt barn det stöd det behöver för att underlätta gången de första åren i livet, samtidigt som den inte hämmar barnets naturliga utveckling. Detta är vi väldigt stolta över och något helt unikt för Attipas.

om-attipas

 

Likväl har vi lagt stor möda på att garantera att de Attipas dina barn använder är garanterat giftfria och helt utan skadliga ämnen. Vi har till och med gått så långt som att vi utvecklat en tillverkningsprocess som är helt fri från såväl lim som formaldehyd. Därefter har Attipas genomgått tester hos myndigheter, vilket garanterar en säker sko. Du som kund ska alltid kunna känna dig säker med oss!

utformning1

utformning