Köpvillkor

 

Priser
Samtliga priser anges i SEK, inklusive moms. Priset som anges på www.attipas.se vid inköpstillfället är det pris som gäller.

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas till den e-postadress som uppges vid beställningen.

Leveranstid
Den genomsnittliga leveranstiden för beställningar är 3-4 arbetsdagar. Om du har några frågor kring din leverans, vänligen kontakta oss på info@attipas.se.

Leveranssätt
Ditt paket levereras av Posten och distribueras ut vardagar enligt Postens egna villkor. Samtliga leveransvillkor gäller inom Sverige. Leverans sker till ditt närmsta post- och serviceställe. Observera att brev och paket ligger hos ditt lokala serviceställe endast 14 dagar varefter det returneras till oss.

Fraktkostnad
Normal fraktkostnad är 19 SEK. (Inom Sverige). För order överstigande 200 SEK tas ingen fraktkostnad (inom Sverige).

Betalning, välj mellan:

Bank-/kreditkort – total kostnad för avgifter 0 kr.
VISA och Mastercard. Ingen avgift tillkommer. Vi använder 3D Secure (Verified by VISA och MasterCard SecureCode), en säkerhetsteknik som VISA och MasterCard tagit fram för att identifiera kortinnehavaren vid köp över Internet. 3D Secure innebär säker identifiering av kortkund via internetköp.

Direktbetalning: Efter att du bekräftat ditt köp i kassan slussas du vidare till din internetbank för att slutföra din betalning. Pengarna kommer att dras direkt från ditt konto när du godkänner transaktionen.

Öppet köp och ångerrätt
Att våra kunder är fullt nöjda är mycket viktigt för oss. Om du av någon anledning inte är nöjd med produkten du beställt, vänligen maila oss på info@attipas.se.

Du har 14 dagars full bytes- eller ångerrätt om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din vara. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad och i originalförpackning. Kunden står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Returadress: Attipas, Trångsundsvägen 60A, 142 64 Trångsund
Kom ihåg att uppge följande information i brevet:

1) Beställarens namn och adress

2) Modell/-storlek på de Attipas som du vill byta till.

Reklamation
Om en vara är defekt så kontakta oss senast 14 dagar efter leverans. Vi kontrollerar samtliga varor före leverans. En detaljerad beskrivning skall skickas till info@attipas.se.
Glöm ej att lämna ditt namn, telefonnummer samt ordernummer.

Returadress: Attipas, Trångsundsvägen 60A, 142 64 Trångsund 

Kontaktinformation
Ekeberg Agenturer AB 
Exklusiv distributör för Attipas i Sverige och Norge.

Telefon: +46 (0)70-304 24 66

Mail: info@attipas.se

Användaruppgifter
De uppgifter som anges i samband med beställningen (namn, adress, telefonnummer och e-postadress) används endast för behandling av beställningar, till marknadsföring och till att kontakta kunden.

Alla personuppgifter som du lämnar till oss hanteras med största respekt och överlämnas inte till någon tredje part. Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppgiftslagen. Lagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU.